Prinsen en prinsessen

 Jungle

 Superhelden

Cowboys en indianen

Fantasie en magie

Er zal een verkleedkoffer aanwezig zijn waardoor de kinderen zich kunnen inleven in het thema. De zaal zal worden aangekleed met slingers en andere attributen dat bij het thema horen.

De kinderen komen bij aankomst binnen in het kasteel van het feestvarken.  

Hou je van avontuur, dieren, bomen, planten en jeeps? Stap dan maar mee in ons avontuur door de jungle! Je vindt er levensgrote apen, olifanten, giraffen, leeuwen en nog tal van andere dierenvrienden. Je kan op de foto met een jeep, je kan je verkleden in een dier of misschien ben je zelf graag de avonturier opzoek naar de dieren.

Het kan in dit thema allemaal!

Heb jij altijd al eens een superheld willen zijn? Dan is dit thema helemaal voor jou!

Je zal je kunnen verkleden als een echte superheld. Er zullen slingers, ballonnen, maskers en nog veel meer aanwezig zijn. Ontdek in dit thema welke superheld het beste bij je past!

De kinderen zullen zich kunnen inleven in ‘het wilde westen’ doordat de hele zaal wordt omgetoverd tot het echte leven van cowboys en indianen.

Om het leven van de cowboys en indianen nog meer te beleven zal er een verkleedkoffer met attributen aanwezig zijn! 

Hierbij zal de zaal vol verrassingen zitten. De kinderen zullen zichzelf kunnen inleven in het leven van een echte goochelaar. Hier is dan ook een verkleedkoffer aanwezig om zich om te toveren tot een echte tovenaar.

De zaal gaat versierd zijn met posters, slingers, hoeden, konijnen en nog veel meer. Wie weet komt er dan ook een echte goochelaar?